• Tel.: 041 395 446
  • E-mail: inoxbratun@gmail.com
  • Lokacija: Jevnica 36, 1281 Kresnice

Inox izdelki

Inox ograje

Zunanje in notranje stopniščne ograje iz inoxa, balkonske inox ograje v različnih izvedbah in kombinacijah z lesom, steklom ali drugimi materiali. Z našimi inox ograjami ne boste poskrbeli samo za varovanje in zaščito, temveč boste z njimi tudi polepšali vaš dom.

Ograja iz inoxa

Gostinski elementi

Za gostinstvo ponujamo nerjaveče elemente, ki bodo poskrbeli za dolgoletno uporabo in bolj čisto delovno okolje, saj so inox elementi enostavni za vzdrževanje. Poskrbite za moderen in lep izgled vašega šanka ter za elemente po meri, ki se bodo popolnoma prilegali.

Inox v gostinstvu

Inox nadstreški

Kvalitetni nadstreški za zaščito vaših balkonov, oken, vrat, avtomobilov … Izdelava je možna popolnoma po vaših željah in zahtevah. Poskrbimo za proizvodnjo (tudi po naročilu), maloprodajo, dostavo in montažo po celotni Sloveniji. Za vse izdelke nudimo tudi servis.

Inox nadstrešek za balkon

Jaški in kanelete

Izdelujemo več vrst inox jaškov, ki se vgrajujejo v mlekarne, mesnice, protismradne jaške, po potrebi tudi iz kislino-odpornih materialov. Zagotovite si dolgoletno in zanesljivo uporabo oz. dostop do podzemnih jaškov. Odtočne kanalete so v celoti izdelane iz nerjavečega inox materiala.

Kanaleta iz inoxa

Dvoriščna vrata

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia

Ostali inox izdelki

Ostali inox izdelki

Iščete ponudnika za izdelavo različnih kovinskih konstrukcij, nadstreškov, odtokov, skladiščnih regalov, gostinske opreme ter ostalih izdelkov iz inoxa? Potem ste na pravem mestu. Našim strankam nudimo kakovostne storitve po dosegljivih cenah, in kar je najpomembnejše – na nas se lahko zanesete.

Inox izdelki